Jehněčí a skopové maso
-
11.1.2020
Masové koule s bylinkovými bramborami, zapečené v jednom pekáči
Příprava masových koulí s bylinkovými bramborami patří k mým oblíbeným jídlům. Chuť pečených brambor ve mně evokuje vzpomínku na dětství, kdy jsme pekli brambory v troubě a jedli je k večeři. Všichni jsme seděli u jednoho stolu a povídali si, co se během dne stalo. Pojďme si připravit masové koule s bramborami a u společného stolu si při večeři povídat a naslouchat druhým.
-
12.5.2018
Pečená jehněčí kýta, marinovaná v bylinkovém pestu
Jehněčí maso je na domácím trhu tak trochu vzácnost, drahá vzácnost. Ale budete-li mít štěstí a seženete třeba jehněčí kýtu, neváhejte a kupte ji. Maso z pečené jehněčí kýty je křehké, šťavnaté a všichni strávníci budou nadšeni.